Η απόσταξη γίνεται στο νησί Negros και παλαιώνει στο μοναδικό ηφαιστειακό κλίμα, στους πρόποδες του όρους Kanlaon. Γι αυτόν τον λόγο έχει αναπτύξει ένα επιπλέον επίπεδο πολυπλοκότητας. Αρχικά παλαιώνει για δύο έτη σε βαρέλια bourbon και το ρούμι στη συνέχεια μεταφέρεται σε βαρέλια από κρασί Πόρτο για παλαίωση επιπλέον πέντε χρόνων. Κάθε βαρέλι είναι γεμάτο ζωντάνια, φρεσκάδα και γοητεία. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρούμι σκούρο, πικάντικου χαρακτήρα και φρουτώδες. Έχει αρώματα μαύρης σοκολάτας, ζάχαρης muscovado, σαγκουίνι, ώριμα κόκκινα μούρα και μια διακριτική νότα βανίλιας.Επιπλέον, σε κάθε γουλιά μπορείς να γευτείς νότες από καψαλισμένη δρυ, κανέλα, καφέ Arabica, καραμέλακαι διακριτικά φρέσκα φρούτα με επίγευση αποξηραμένων σύκων.