Το Don Papa Gayuma, είναι ένα εξαιρετικά premium ρούμι που δίνει φόρο τιμής στις μοναδικές τελετουργίες που πραγματοποιούν οι σαμάνοι του όρους Kanlaon και του Isla del Fuego. Η ωριμανσή του γίνεται αρχικά σε δρύινα βαρέλια για τρία χρόνια, στη πορεία σε διπλό βαρέλι για έξι μήνες και στο τέλος για τρείς μήνες λαμβάνει τη τελική του παλαίωση σε ζεστά δρύινα βαρέλια που είχαν μέσα σκωτζέζικο ουίσκι. Στο στόμα θα λάβεις τη καπνιστή και πικάντικη γέυση , με νότες κακάο, γαρίφαλού, μέντας, βανίλιας και αρώματα πορτοκαλίου.