Το ροζέ Τέχνη Αλυπίας μπορεί να βάλει τέλος στα διλήμματα επιλογής κρασιού αφού μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά από την αρχή έως το τέλος ενός γεύματος, με κάθε λογής πιάτα. Το Τέχνη Αλυπίας ροζέ με τον ξηρό, τραγανό και ελαφρύ χαρακτήρα του θα βρει εύκολο ταίριασμα με πολλά και διαφορετικά πιάτα και κουζίνες. Ψητά λαχανικά στη σχάρα, carpaccio μόσχου ή σολομού, τερίνες πουλερικών, καβουρόψιχα, κρύες ντοματόσουπες gazpacho, φέτες prosciutto και μια πληθώρα αγελαδινών και κατσικίσιων τυριών. Αξίζει να το δοκιμάσουμε επίσης δίπλα σε γαριδομακαρονάδες και καραβίδες αλλά και μαζί με υπέροχα sushi rolls.