Ένα χαρμάνι από ρούμια ηλικίας 10 ετών που αναμείχθηκε πριν μπει στο βαρέλι (με μερικά από τα ρούμια που χρησιμοποιήθηκαν να είναι ήδη 1-2 ετών εκείνη τη στιγμή). Πρόκειται για μια απίστευτα δύσκολη τέχνη και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ένα ρούμι περισσότερο από άξιο να πάρει τη θέση του σε αυτή τη σειρά που φέρει το όνομα του ιδρυτή Facundo Bacardi.
Μεσαίου σώματος και πικάντικο με νότες κανέλας, μοσχοκάρυδου και βανίλιας, απολαμβάνεται καλύτερα σκέτο ή με πάγο.