Η χρήση παλαιών βαρελιών απαιτεί μεγάλη γνώση στην τέχνη της ανάμειξης. Τα παλιά βαρέλια που χρησιμοποιούνται για τη σειρά Non Plus Ultra καίγονται περισσότερο από το συνηθισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι το μείγμα μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα στο ξύλο που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με αλκοόλ. Το προσεκτικά επιλεγμένο ρούμι που χρησιμοποιείται σε αυτό το μείγμα σε συνδυασμό με αυτά τα ώριμα βαρέλια, είναι το μυστικό για τη μοναδική γεύση Non Plus Ultra. Μόνο οι καλύτερες σταγόνες από παλαιωμένα βαρέλια ρούμι χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του απόλυτου μείγματος.