Το Casamigos Blanco είναι μια υψηλής ποιότητας τεκίλα, παραγόμενη από 100% μπλε αγαύη Weber που καλλιεργείται στα υψίπεδα του Jalisco στο Μεξικό. Οι καρδιές της αγαύης ψήνονται αργά σε παραδοσιακούς φούρνους για 72 ώρες και η ζύμωση διαρκεί 80 ώρες, προσδίδοντας στο απόσταγμα καθαρότητα και πολυπλοκότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια κρυστάλλινη τεκίλα με αρώματα εσπεριδοειδών, βανίλιας και γλυκιάς αγαύης, ενώ στη γεύση κυριαρχούν νότες φρούτων, βανίλιας και γκρέιπφρουτ. Η επίγευση είναι μακριά και απαλή, με διακριτικές νότες πιπεριού και γλυκύτητας.
Απολαύστε την σκέτη, με πάγο ή ως βάση για κοκτέιλ όπως Margarita ή Paloma.