Το Angel Tears είναι το πρώτο τσίπουρο τριπλής απόσταξης στην Ελλάδα, δημιουργία του ιστορικού αποστακτηρίου Κατσάρου στον Τύρναβο. Παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου, με τη ζύμωση να πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Η απόσταξη γίνεται σε χειροποίητους χάλκινους ασυνεχούς λειτουργίας άμβυκες, με την «καρδιά» του αποστάγματος να αραιώνεται με νερό αντίστροφης όσμωσης και να ωριμάζει για τουλάχιστον 6 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρυστάλλινο και διαυγές τσίπουρο, με αρώματα που θυμίζουν τριαντάφυλλο, σταφύλι και λευκά άνθη. Στο στόμα είναι βελούδινο, με πλούσιο γευστικό χαρακτήρα που οφείλεται στο Μοσχάτο Τυρνάβου .
Συνοδεύεται ιδανικά με παραδοσιακά ελληνικά και ζεστά πιάτα, όπως μεζέδες, θαλασσινά ή ψητά κρέατα.