Το Xiaman Mezcal παρασκευάζεται στη μικρή περιοχή του San Tomás de Arriba στην Oaxaca και είναι αυστηρά «artesanal», που σημαίνει σύμφωνα με την παράδοση και τους συγκεκριμένους κανόνες. Ένα μείγμα 50% αγαύης Tepextate και 50% αγαύης Espadín. Την ιδιαίτερη χειροποίητη φιάλη της με το διακοσμημένο πώμα από χάντρες chaquira σε σχήμα κεφαλής τζάγκουαρ, επιμελήθηκε ο καλλιτέχνης Maurilio Rentería. Γήινα δροσερά αρώματα με ελαφριές νότες λευκών φρούτων, απαλές νύξεις μελιού και μαύρου πιπεριού στο στόμα, μαλακή επίγευση με βοτανικά ίχνη από φρέσκα φύλλα μέντας. Αυτό το mezcal μεταφέρει ένα ευχάριστα καπνιστό και ξεχωριστό ίχνος αγαύης και μια απολύτως ασυναγώνιστη εξαιρετική γεύση.