B2B Area
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Επιστροφή στο ΚατάστημαΠαράδοση σε 1-3 μέρες
102,06€
Από την πρώτη μέρα απόκτησης του αποστακτηρίου Glenallachie, ο Billy Walker είχε στο μυαλό του αυτήν την εμφιάλωση. Μετά από αρκετό πειραματισμό, βρέθηκε ο καλύτερος συνδυασμός βαρελιών puncheons και hogsheads, που πριν φιλοξενούσαν Pedro Ximenez και Oloroso sherries και πλέον αναδεικνύουν την τέλεια ισορροπία για το Glenallachie 15 years old. Η απόσταξη επιτυγχάνεται στους 46 αλκοολικούς βαθμούς, χωρίς φιλτράρισμα ψύξης και προσθήκη καραμελοχρώματος. Θεωρείται, όχι άδικα, το διαμάντι στο στέμμα του αποστακτηρίου. Πληθωρικό, ισορροπημένο και γεμάτο, θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους του είδους. Χάλκινο με καφέ ανταύγειες στο ποτήρι μας. Στη μύτη έντονα αρώματα ξηρών καρπών, βανίλιας, αποξηραμένων φρούτων καθώς και αλεσμένου καφέ και κακάο. Στο στόμα επικρατεί η ώριμη μπανάνα, μέλι, φλούδες εσπεριδοειδών και αποξηραμένο βερίκοκο.
Το περιεχόμενο αλκοόλ είναι 46%.
2 σε απόθεμα
el
| Κατηγορία | WHISKY |
|---|---|
| Διαθεσιμότητα | ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ |
Η ιστοσελίδα αυτή περιέχει αλκοολούχα ποτά και απευθύνεται μόνο σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18 ετών για να συνεχίσετε.
Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας. Σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, η πώληση αλκοολούχων ποτών επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες. Η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ είναι σημαντική.