H αλκοολική ζύμωση εκτυλίσσεται σε ανοξείδωτες ψυχωμένες δεξαμενές σε θερμοκρασία γύρω στους 17°C και στην συνέχεια την κόβουμε με την μέθοδο της ψύξης. Λαμπερό ρουμπινί χρώμα με έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων όπως βύσσινο, κεράσι και φράουλα. Τα αρώματα στόματος ακολουθούν αυτά της μύτης με ωραία αίσθηση οξύτητας, βελούδινων τανινών και γλυκιά φρουτώδη επίγευση.
Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύοντας κρέατα και ζυμαρικά με γλυκιές σάλτσες, φρούτα ή ξηρούς καρπούς.