Το Plantation Isle of Fiji είναι ένα ρούμι το οποίο παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές και τοπικά ζαχαροκάλαμα των Φίτζι. Πρώτα ωριμάζει σε τρoπικό κλίμα σε βαρέλια burbon και στη συνέχεια μεταφέρεται στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας για δεύτερη ωρίμανση σε γαλλικά, δρύινα βαρέλια. Έχει χρυσό χρώμα, με έντονη μύτη και αρώματα μελάσας και αχλαδιού. Έπειτα γίνεται πιο φρουτώδες και πικάντικο, με νότες μήλου, μπανάνας και φραγκοστάφυλου, με μοσχοκάρυδο, βανίλια με μια ένδειξη καπνού. Πλούσιο και στρογγυλό στο στόμα, ακολουθεί τη μύτη με φοντάν βανίλιας, μέλι, τζίντζερ και φρουτώδεις νότες δαμάσκηνου και καρύδας. Έχει δυνατή επίγευση με αποξηραμένη μπανάνα, μπέρμπον και μπαχάρι.