Αυτό το εξειδικευμένο κονιάκ είναι ένα μείγμα από πολλά crus με μια τέλεια ισορροπία μεταξύ των Fins Bois, Grande και Petite Champagnes στην κορυφή του αρωματικού δυναμικού τους. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το ροδάκινο, το γιασεμί και τα φρυγανισμένα αμύγδαλα. Η απόσταξη στις οινολάσπης είναι μια πολύπλοκη και σχολαστική διαδικασία, αλλά δίνει φρουτώδη και ανθικά αρώματα και κυρίως άρωμα γιασεμιού. Όταν το κονιάκ απεσταζεταιι και παλαιώνει, αρχίζει να δημιουργεί το απαλό, πλούσιο άρωμα ώριμου ροδάκινου. Μετά από αρκετά χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, το απόσταγμα αναπτύσσει καρυκεύματα και εποχές για να παράγει μια γλυκιά, καραμελοποιημένη γεύση που μοιάζει με αυτή των φρυγανισμένων αμυγδάλων.