Ένα Ιαπωνκό single malt ουίσκι από το αποστακτήριο Miyagikyo. Εκεί παράγεται ένα εκλεπτυσμένο premium malt ουίσκι με μια αναγνωρίσιμη φρουτώδη και λουλουδένια φρεσκάδα. Με έμφαση στα βαρέλια Sherry, η διαδικασία παλαιώσης, δίνει βάθος στη φυσική γοητεία αυτού του παλαιωμένου single malt. Η τοποθεσία του αποστακτηρίου είναι ιδανική αφού βρίσκεται κοντά στην κοιλάδα Miyagi, μια περιοχή στα βόρεια του νησιού Honshu της Ιαπωνίας που είναι γνωστή για την καθαρή του ατμόσφαιρα και την ποιότητα των φυσικών πηγών της. Oυίσκι πιο ελαφρύ και φρουτώδες όμοιο με αυτά των Lowlands της Σκωτίας. Αξιοσημείωτο είναι πως εδώ αναμιγνύουν malt ουίσκι με grain ουίσκι μια διαδικασία που κάνουν ελάχιστα αποστακτήρια στη Σκωτία.