Παλαιώνεται για τουλάχιστον 10 χρόνια σε βαρέλια που έχουν επεξεργαστεί με sherry και παράγεται στην περιοχή Speyside. Η νέα σειρά ονομάζεται ‘Soleo’ από τη παραδοσιακή διαδικασία ξήρανσης των σταφυλιών στον ήλιο, που δημιουργεί τη βάση για την παραγωγή σέρι. Το αποτέλεσμα είναι ένα single malt με νότες βανίλιας, λεμονιού και βουτυρόψωμου.
Απολαμβάνεται σκέτο ή με πάγο, αλλά είναι επίσης ιδανικό για ανάμειξη κοκτέιλ. Προτείνουμε μια εκδοχή του κλασικού Bobby Burns: 50ml The Glenrothes 10 yo, 20ml λευκό βερμούτ Lustau, 1 κουταλιά του μπαρ κίτρινη Chartreuse. Προετοιμάστε σε ποτήρι ανάμειξης γεμάτο με πάγο, σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι με στριφτό λεμόνι.